loading...
NEWS TECNOLEJY
YOUSEF بازدید : 2 دوشنبه 27 آذر 1391 نظرات (0)

 

 

با وجود اینکه خود کمپانی به طور علنی چیزی در باره وجود چنین تبلتی نگفته، ولی شنیده ها حاکی از در دست توسعه بودن یک تبلت غول پیکر توسط کمپانی دل است. تبلتی که می تواند یک شاخه کاملاً جدید را تعریف کند. البته که شما از آن برای مطالعه کتاب یا بازی کردن استفاده نخواهید کرد، بلکه دامنه استفاده آن، حتی فراخ تر از تبلت های امروزی خواهد بود. دل و سایر کمپانی ها در حال بررسی این رده جدید از محصولات هستند و می خواهند قبل از هر چیز، ابتدا بازار محصولات بزرگ را از آن خود کنند. حالا که ویندوز 8 از راه رسیده، کوچ به این سیستم عامل که کاملاً برای دستگاه های لمسی بهینه است باعث شده کمپانی ها به شکلی کاملاً متفاوت از قبل درباره سخت افزار فکر کنند و تبلت هایی با اندازه بزرگ فقط یکی از چند رده ای هستند که تلاش خواهد شد در میان محصولات جدید قرار گیرند تا به مرور زمان مشخص شود که آیا ماندگار هستند یا خیر. بهترین نمونه از متفاوت فکر کردن در سال اخیر، تبلت سرفیس است که با پایه پشتی و کیبورد-کاور سعی کرده چیزهای جدید را به رده تبلت های بیاورد و اگر به خاطر ویندوز 8 نبود، چنین تلاشی هرگز انجام نمی شد. گویا ویندوز 8 بستری شده برای متفاوت فکر کردن نسبت به خیلی از چیزها از جمله محدودیت های محصولاتی با شکل ها و اندازه های تثبیت شده از قدیم. حتماً میز لمسی غول پیکر مایکروسافت را که تا پیش از معرفی تبلت های سرفیس، «میز سرفیس» نام داشت به خاطر دارید که حدود 7000 دلار قیمت داشت. به نظر می رسد کمپانی ها به دنبال این هستند که یک رده قابل حمل با ویژگی هایی مشابه آن به وجود بیاورند. نمایشگری در ابعاد یک کامپیوتر رومیزی، ولی قابل حمل با رابط لمسی مناسب. البته این رویکرد برای بازی خور ها خوب است ولی می تواند برای سایر کاربران هم تجربه های بیشتر و متفاوت تری را قابل لمس تر (!) کند. تصور کنید که از چنین نمایشگر بزرگی برای چه کارها که نمی شود استفاده کرد!

YOUSEF بازدید : 31 دوشنبه 27 آذر 1391 نظرات (0)

 

 

جنرال الکتریک به تازگی از محصول و ابداع جدیدی رونمایی کرده که به نظر می رسد نازک ترین خنک کننده لپ تاپ و تبلت با کارایی بسیار بالایی باشد. این خنک کننده می تواند جهشی بزرگ در تولید نسل بعدی تبلت ها و لپ تاپ های فوق سبک باشد. این محصول به گونه ای است که علاوه بر فرآهم آوردن امکان طراحی های نازک تر این گجت ها، جا را برای دیگر قطعات درونی هم باز می کند. و از همه مهم تر اینکه مصرف انرژی آن نسبت به Fan های معمولی به نصف رسیده است. یعنی عمر باتری بسیار بیشتر و تقریبا سکوت کامل. تکنولوژی به کار رفته در خنک کننده های جدید جنرال الکتریک DCJ یا Dual Piezoelectric Cooling Jets خوانده می شود. DCJ تقریبا همانند یک ریه مینیاتوری عمل می کند: باز می شود تا هوای خنک را به درون خود بکشد، و سپس منقبض می گردد تا هوای داغ را خارج کند. در حقیقت جنرال الکتریک این تکنولوژی را برای خنک کننده های تجاری موتورهای جت ابداع کرده است. اما دو سال پیش یکی از مهندسان این شرکت تصمیم گرفت تکنولوژی "دی سی جی" را در ابعاد مینیاتوری بازسازی کند تا در کامپیوترها هم قابل استفاده باشد.

 


 

 

این خنک کننده تقریبا ابعاد و ضخامت یک کارت اعتباری را دارد، اما جنرال الکتریک می گوید که نمونه کامل شده و آماده تجاری سازی این محصول ۴ میلیمتر ضخامت دارد. احتمالا این ضخامت شامل بخش های مکمل چون سینی تبادل گرمایی و پایه ها باشد. ظاهرا این محصول ۵۰ درصد نازک تر از شیوه های مرسوم خنک کننده بر پایه فن است. آشکارا چنین جهشی باعث پیشرفت قابل توجه و چشمگیری در دنیای تبلت و لپ تاپ خواهد شد و ضخامت آنها را به کمتر از ۸ میلیمتر خواهد رساند. البته شاید بتوان گفت که مهم ترین بخش داستان اینجا است که DCJ تقریبا هیچ صدایی تولید نمی کند و کاربر به هیچ وجه متوجه نمی شود که این بخش از گجتش روشن است یا خاموش. این کاهش فریبنده صدا به این دلیل است که DCJ از تکنولوژی کاملا متفاوت با فن های فعلی کار می کند و دیگر از صدای ویز ویز هوای عبوری از میان پره های فن با سرعت هزاران دور در دقیقه خبری نیست. جنرال الکتریک وعده داده نمونه های آینده این تکنولوژی کوچکتر و کاراتر خواهند شد، به طوری که دیگر خبری از لوله ها و پایه ها و سینک تبادل گرمایی هم نباشد و DCJ مستقیما به قطعات داخلی گجت متصل گردد. و خبر خوب اینکه با توجه به همکاری جنرال الکتریک با شرکت های مختلف (از جمله Fujikura ژاپنی)‌ در این زمینه، احتمالا طی دو سال آینده شاهد نسل ساکتی از تبلت ها و لپ تاپ ها خواهیم بود.

YOUSEF بازدید : 3 یکشنبه 26 آذر 1391 نظرات (1)

 

 

 

جولی لارسن-گرین رئیس بخش توسعه محصول ویندوز در مصاحبه تازه خود، ادعا کرده دور و زمانه ای که کامپیوترهای شخصی با یک موس و کیبرد ساده مدیریت می شدند به سر آمده و در آینده نزدیک صفحات نمایش لمسی به بخش جدایی ناپذیری از تجربه کار با کامپیوتر تبدیل می شوند. او می گوید: «به دلیل ملاحظات قیمت ممکن است همیشه کامپیوترهایی بودن صفحه لمسی در بازار زنده بمانند. اما من معتقدم که اکثریت مطلق به این تکنولوژی مجهز خواهند شد. آمار نشان می دهد که در حال حاضر کامپیوترهای با نمایشگر لمسی سریع ترین رشد فروش را دارند. من تصور نمی کنم که پس از این حاضر باشم با کامپیوتری بدون صفحه لمسی کار کنم. تنها کافی است یک بار آن را تجربه کنید تا دیگر هیچ گاه برگشت به گذشته را نپذیرید.» تبلت سرفیس مایکروسافت اولین محصول ویندوزی بود که با قابلیت نمایشگر لمسی عرضه شد. اما تا به اینجا با نقد و نظرهای مثبت و منفی فراوانی روبرو گشته و به نظر می رسد فروشش چندان مطابق پیش بینی ها نبوده است. با این حال هنوز سخت است که استدلال کنیم صفحات لمسی به یکی از ستون های دنیای کامپیوتر بدل شده اند. اما مثل اینکه مایکروسافت در این خصوص چنان مطمئن است که تصمیم دارد گرایش نسل بعدی کامپیوترهای شخصی را تماما به سوی نمایشگر لمسی سوق دهد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 17
  • بازدید سال : 22
  • بازدید کلی : 412